Search
  • AHSB

Предимства на AHSB - новото време идва

Дойде време за равносметка след два месеца карантина и заплашителната й сянка, която ще витае около нас още известно време. Сега е момента да преосмислим бъдещето и вариантите, които стоят пред нашите деца. Ето и някои от предимствата на AHSB за Вас:

· Вече създадена организация за дистанционно обучение в реално време

· Учениците предават домашните си онлайн

· Учениците са тествани в реално време в онлайн платформата, базирана във Флорида, САЩ

· Всички наши учебници са онлайн

· Всеки урок има видео материали и други интерактивни източници за по-добро усвояване на материала

· Всички лабораторни упражнения (където са необходими) са виртуални

· Учителите в САЩ, оценяващи ученическите работи, са квалифицирани и сертифицирани, с повече от 15 години опит в сферата на дистанционното обучение и оценяване.

· Учителите на местно ниво провеждат онлайн уроци с учениците в реално време чрез Скайп и подпомагат подготовката на проекти и тестове.
Всичко изброено предоставя уникална възможност на учениците да продължат учебната година без трудности и забавяне в учебния процес. В същото време училищата по цял свят изпитват големи затруднения, тъй като не са подготвени за

тази ситуация и признават, че вземането и

усвояването на нов материал е предизвикателство.

В AHSB това не е проблем - още по време на грипните ваканции нашите ученици продължиха с обучението от дома и усвояването на нов материал с помощта на местните преподаватели, с уроци в реално време.


Всички предмети, взети до момента в българско училище, се признават.

Учениците ще получат гимназиална диплома след придобиване на шест кредита (обикновено това са шест предмета), които могат да бъдат изучени за една година (юни 2020 - юни 2021).

В тези несигурни времена е важно да се подготвим и за песимистичен вариант. Не позволявайте децата да изостанат. Забавяне в образованието би забавило един добър старт в живота!

AHSB ще помогне на децата Ви да завършат навреме без това да застрашава здравето им.

Обадете се или ни пишете за повече информация.

* снимки - интернет

54 views0 comments

Recent Posts

See All